Климатици

Безплатно разширение на гаранцията с обикновена регистрация

Здравословен въздух

Правилно поддържаната климатична инсталация, освен че ще поддържа вашия дом топъл или хладен, ще осигури оптимално качество на въздуха. Като се уверите, че въздушните филтри и топлообменници се почистват редовното, вие осигурявате на вас и вашето семейство чист въздух.

Повишена ефективност на системата

Редовната поддръжка, като например преглед, промени в маслото и течността, подмяна на части и други по-малки настройки, може да помогне на вашия климатик да работи много по-ефективно. Така ще се възползвате от спестяването на енергия, тъй като климатичната система ще работи с най- висока ефективност.

Подобрени характеристики на безопасност

Когато едно тяло не работи при оптимални условия за по-дълги периоди от време, то може да причини опасни условия на труд или аварии. Редовното техническо обслужване гарантира, че климатичната система ще работи безопасно и ще отговаря на местните разпоредби и изисквания.

Оригинални резервни части, инструменти и оборудване

Всички резервни части, използвани от сервизното обслужване на Daikin или мрежата на нашите сервизни партньори, са сертифицирани от Daikin, което означава, че опасността от повреда и неизправности може да бъде намалена, като същевременно се гарантира, че гаранцията е валидна. В случай, че е необходимо отваряне, основен ремонт или поправка, Daikin като OEM производител има всички оригинални инструменти, отливки и оборудване, за да гарантира, че ремонтът се извършва в съответствие с фабричните препоръки и ще запази оборудването Ви в работно състояние.

Минимизиран престой на системата

Добре поддържана климатична означава, че по-малко вероятно да се повреди по време на активния сезон. Поддържането на тялото, съответстващо на съвременните изисквания при всички проверки при обслужване означава по-малко безпокойство, че тялото ще откаже, когато е най-необходимо.

Икономия на разходи

В дългосрочен план, техническото обслужване винаги е по евтино от повикванията по спешност. Профилактиката позволява на Вас и на Daikin да планирате предварително и да избегнете спешни повиквания. Други предимства са ясните и прозрачни разходи, които могат лесно да бъдат предвидени в бюджета. С течение на времето това намалява общия разход за притежаване (ОСП) и свързаните оперативни разходи.

Вашите ползи

  • 5 years spare part warranty for your unit
  • Service network certified by Daikin
  • Your contact point with Daikin & your service partner
  • All the history of your unit in one place